| Milyen klasszokat vállalnák be? | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Deathhunter
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Jun. 28.
| Tárgy: Milyen klasszokat vállalnák be? Csüt. Jún. 28, 2012 12:54 pm | |
| Hali!
Aki jön velünk a szerverre az milyen karit tudna bevállalni, hogy szervezetten tudjunk menni. Ne csak mindenki dd legyen.
Én: SWS, PP, BD, WC - ezek közül az egyiket klántól függ | |
|
| |
Lopostok
Hozzászólások száma : 63 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 01. Age : 25 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Milyen klasszokat vállalnák be? Szer. Júl. 04, 2012 2:18 pm | |
| Nem tudom milyen pt lesz, de healer lennék EE-t preferálom de BP-m is volt már. DD is szívesen lennék (nuker, archer). | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: nem rossz Csüt. Júl. 05, 2012 1:51 pm | |
| HÁt én eddig a wc és a bd mellett vagyok, de most próbálom valami 50 es gracia szeron mi lenne a legjobb | |
|
| |
Lopostok
Hozzászólások száma : 63 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 01. Age : 25 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Milyen klasszokat vállalnák be? Csüt. Júl. 05, 2012 4:14 pm | |
| Inkább bd, és akkor csapathatjuk neki Steel Citadel-ben ) | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Milyen klasszokat vállalnák be? Pént. Júl. 06, 2012 1:17 am | |
| Tudom én cerberuson is ott öltem. bd vel és sevel | |
|
| |
Lopostok
| Tárgy: Re: Milyen klasszokat vállalnák be? Szomb. Júl. 14, 2012 11:18 am | |
| Amúgy eddig hányan vagyunk (akik biztosan jönnek)? | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Milyen klasszokat vállalnák be? Vas. Júl. 15, 2012 4:51 am | |
| hát nem sokan és nem értem mért inkább group lesz sokkal jobb. 10 ember 1 cp mega spoiler azt meg van oldvanem kell dualboxokat csinálni. ÁM olyan cp kell ami tud bossolni pvpre is jó meg ugy mindenre hogy ne keljen szenvedni pl: SD/CARDI/SWM/SS/DC/TANK/DESTRO/KAMAEL/MEG 1 ARCHER VAGY 1 toros de inkább törös és ez verne szinte mindent ha jól menne ez a h5 szerű felállás
Finalban meg nem tudom ott is az 5 alap meg 1 kamael meg 3 dd
keresünk 7 normális embert aki tud használni tst vagy mumblet azt elleszünk megbeszéljük ki mit kezd azt jól van | |
|
| |
Ad4m
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Milyen klasszokat vállalnák be? Vas. Júl. 15, 2012 3:55 pm | |
| Szerintem nuker partyt eri meg kezdeni nagy szerveren. Utemesen halad, nehez KS-elni, manaval a petek miatt nincs sok gond (raadasul kokara nem nagyon kell gear, wolfra meg ha jol emlekszem 100kk+), raidelni is tud (bd,sws,bp,ee,ol,3nuker,tank //talan egyik nuker helyett egy kamael)
Ami viszont hatulutoje, hogy amig nincs pet, kell szaladgalni orankent empoert, DC robe craftok. | |
|
| |
Lopostok
| Tárgy: Re: Milyen klasszokat vállalnák be? Vas. Júl. 15, 2012 4:08 pm | |
| Szerintem is a nuker pt a legjobb, és a soul hound lvl70 után nuker lesz, am már döntöttem szinte biztos, hogy (female) soul hound leszek. Amúgy mennyire akarjuk felvenni a versenyt a top klánokkal (nem a top ptjeikre gondolok, hanem az átlagra)? Az "átlag" az aki nem igen játszik többet 8óránál egy nap....de kevesebbet se. :PP Annó az aironon azért rúgtak ki ez RŐG-VLub 15x klánomból, mert offline voltam egy napig.... | |
|
| |
Ad4m
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 15.
| Tárgy: Re: Milyen klasszokat vállalnák be? Vas. Júl. 15, 2012 4:19 pm | |
| Igazabol en bd/sws kivetelevel barmit jatszanek, de csak CP-ben, ami 3-4 orat jatszik fixen egy nap, valamint prime time elott/utan opcionalis, de az a par ora komoly es celtudatos jatek. | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: milyen klasszokat Hétf. Júl. 16, 2012 3:01 am | |
| hát nem ilyen ooc szintű klánok meg ilyen nagyobbak, amiknek a minimum játékidejük 8-12 óra / per nap, hanem valami olyasmi, hogy 3-4 óra per nap ami mit tudom én 19/20:00 tól 23/24 ig attól függ ki meddig érne majd rá ennyi nem szedett vetet az egyik délelőtt meg ilyenek. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Milyen klasszokat vállalnák be? | |
| |
|
| |
| Milyen klasszokat vállalnák be? | |
|