| Application | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lopostok
Hozzászólások száma : 63 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 01. Age : 25 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Application Pént. Júl. 13, 2012 10:06 am | |
| Kor: 18 Ország: Magyarország TS3,Ventrilo: y Aktivitás: Nyáron össze-vissza, év közben meg ha kell, elég rendesen be tudok kockulni (akár 8órát is játszok, de annál többet nem igazán bírok) Szerverek ahol játszottam: arion (bd), L2cerberus (bd), Ncwest Bartz (Sigel knight), DRagon-network(SwS) (interlude), L2-divinity(Necro), RPG-CLUB (5x phantom summoner, 15x Kamael soul hound) L2extreme (overlord). mass pvp: Rendesen tudok játszani, nem szaggatok (annyira). Külföldiül tudok beszélni (spanyol, angol, és egy picit franciául is). | |
|
| |
Deathhunter
Hozzászólások száma : 91 Csatlakozás ideje : 2012. Jun. 28.
| Tárgy: application Szomb. Júl. 14, 2012 3:24 am | |
| na ez elég jól sikerült | |
|
| |
soldado
Hozzászólások száma : 35 Csatlakozás ideje : 2012. Jul. 23.
| Tárgy: Re: Application Hétf. Júl. 23, 2012 3:41 pm | |
| Sziasztok! Új szeró után kerestem és a pmfun-on megláttam ezt az uj szerót illetve ezt a klánt. Úgy gondoltam jelentkezek. C5 óta játszok kisebb nagyobb megszakításokkal. Főként TH-val játszok, de nagyjából konyítok az összes többi kaszthoz TS3, Ventrilo : y (mikrofon beszerzése folyamatban...a régi elszaródott ) Angolul tudok, persze nem tökéletesen Aktivitás: Aug-ig napi 2 edzés miatt olyan 5-6 órákat tudok játszani de amint 1 edzés lesz naponta rendesen bekockulok:) Kor: 19 U.I.: Ez a jelenkezés csak akkor érvényes ha GF lesz a szeró | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Application Kedd Júl. 24, 2012 12:58 am | |
| A szerver 90% ban gf lesz, mert már eldöntötték, ha jól olvastam a fórumot. A fórumot használd naponta ha lehet köszi | |
|
| |
RPGLimitlesS
Hozzászólások száma : 65 Csatlakozás ideje : 2012. Sep. 02.
| Tárgy: RPG LimitlesS Application! Vas. Szept. 02, 2012 1:44 pm | |
| Hi !
Kor:25 Hely:Magyarország-->Vas-Megye Ventrilo/Ts3:y Nyelv:Angol (de csak keveset sajnos)
Elsődlegesen a Kamael Beserker a favorit főleg Gracia Final esetén, mivel elég pvp orientált vagyok. Egyébként szinte bármivel tudok játszani, mivel elég régóta tolom kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Előző szerverek amiken játszottam: Zeus,Cerberus,Beyond,RaidFight,L2 Off Core server azt hiszem nagyjából ennyi helyen. RaidFight-on és az Off-on voltam huzamosabb időtartamban.
Ui.: 20:00-00.00 ig időtartam lenne nekem a legmegfelelőbb, de nem tok ígérni semmit, mivel 12 órában nyomom és éjszaka is , ettől függetlenül ha minden a maga kerékvágásában megy a hét napból ez 2 alkalommal lesz csak gond a ha a 20.00-00.00 -át nézzük.
Üdv.:LimitlesS | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 1:49 pm | |
| kamael berserker oké akkor már 5 en leszünk akor ha ráérsz gyere fel rpg test serverre és funnolni és minden rrendben ha benne vagy a cpben akkor velünk vagy oks? | |
|
| |
RPGLimitlesS
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 1:51 pm | |
|
Tehát akkor RPG Teszt Server !
Ts vagy Ventri van-e már vagy még függőben?
A hozzászólást RPGLimitlesS összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 02, 2012 1:53 pm-kor. | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 1:52 pm | |
| már próbálok szerezni, de ám olvastam pmfunon honnan ismersz? ám van facebookod azt beszélhetnénk ott nem 15x hanem Gf obT high rate gracia final mi is ott vagyunk ott testeljüka karit | |
|
| |
RPGLimitlesS
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 1:59 pm | |
| Játszottál RaidFighton egy k,rvajó Tyrant voltál ha emlékezetem nem csal. Talán a Saintsben voltál, de ez nem biztos. Ha ezek nagyrészt stimmelnek akkor bizony az vagy akire gondolok..
A hozzászólást RPGLimitlesS összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 04, 2012 11:18 am-kor. | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:00 pm | |
| Nem játszottam raidfighton csak cerberuson meg beyondon is midnegyiken hierophant voltam. | |
|
| |
RPGLimitlesS
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:05 pm | |
| Hm.. Akkor lehet, hogy csak névazonosságról van szó , mindegy ettől egyikőtök sem lett kevesebb vagy több:) De Cerberuson is kószáltam egy ideig ott is ezen a néven voltál? | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:06 pm | |
| aha hero hierophant voltam ám milyen néven toltad cerbin? | |
|
| |
RPGLimitlesS
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:11 pm | |
| Hát b,szod az már régen volt ,de akkoriban Hunor néven nyomultam, ha minden igaz és a duelist volt a favorit:)
| |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:12 pm | |
| nem rémlik de igen 1,5 éve elég régen volt azóta szinte nem is játszottam l2vel. Ám offon mi a neved nem ismered Mestert? | |
|
| |
RPGLimitlesS
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:17 pm | |
| Az Offon Reborn néven voltam és a Rebirth Clanban játszottam egy Try Warrioral.. Csak hát szétment a clán nekem is volt dolgom ami miatt kiesett egy kis idő, de hát mindenki tudja, aki már játszott L2-ővel, hogy olyan mint a drog abbahagyni nem lehet csak szüneteltetni:DD | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:19 pm | |
| jaja tudm ismerős szitu , de remélem összetudjuk hoznia cpt | |
|
| |
RPGLimitlesS
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:24 pm | |
| Én is bízom benne ! De, azt hiszem, hogy a fórum moderátor szét rúgja a seggünket mert tele b,sztuk az application topicot ) | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:25 pm | |
| Én vagyok az úgyhogy tök mindegy :D:D:D Ám akkro a zerkert bevállalod? | |
|
| |
RPGLimitlesS
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:28 pm | |
| Kamael Berserker Gracia Final-ban bármikor bevállalom:))
| |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:30 pm | |
| ok akkor már van sws,ee,th,he.berserker, már csak bd, bp,wc, meg még egy dd kéne nincs valami ismerösöd aki bevállalna valamit? | |
|
| |
RPGLimitlesS
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:36 pm | |
| Hát megmondom a őszintén lehet, hogy lenne, de még messze van úgyhogy komolyan nem kérdeztem rá nála majd feldobom neki a témát.. Viszont egy valami biztos és ebből tuti nem fog engedni ugyanis több mint 6 éve játszik és még nem volt egyetlen szerver sem ahol ne warlordot kezdett volt. Na most ha ez nektek oké akkor rákérdezek nála. Viszont a Warlordot keni vágja | |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:39 pm | |
| dd még belefér azt meglátjuk igazából nekem tökmindegy viszonylag jól bitja az ütéseket jól lehet vele bohóckodni. Igazából olyan kén aki bevállalna egy bdt wct vagy egy bpt | |
|
| |
RPGLimitlesS
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:42 pm | |
|
Ja, gondoltam ezek a hiánycikkek általában én már azon is csodálkozom, hogy sws-t találtál, de jó, hogy van:))
| |
|
| |
Deathhunter
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:43 pm | |
| BP meg wc jók | |
|
| |
RPGLimitlesS
| Tárgy: Re: Application Vas. Szept. 02, 2012 2:52 pm | |
| Milyen néven vagy RPG GF Teszt szerveren?
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Application | |
| |
|
| |
| Application | |
|